Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/02/2019 22:38 - Jumping

CSIYH1* Oliva: Vandousselaere in de top 5!

Als slotrubriek stond vandaag op de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva de finalerubriek voor de 7-jarige paarden op het programma. Maar liefst 8 landgenoten wisten zich daar bij het rijtje van 21 barragisten te voegen. Een van hen was amazone Kelly Vandousselaere met haar Zangersheide-gefokte ruin Cresswell Lvp Z (Casall – F: Lvp Stables). Het duo wist het ook in de barrage foutloos te houden en zorgde na een finishtijd van 41.22 seconden met een 5de plaats voor de beste Belgische prestatie.

 

De winst ging naar de in ons land gevestigde Zweedse amazone Angelica Augustsson Zanotelli, de vrouw van Marlon Modolo Zanotelli. Zij zat in het zadel van Cosa Bastante (Conthargos – F: Saskia Mehlhorn) en snelde door de meet in 37.70 seconden. Ook de Italiaanse amazone Serene Curcio wist met haar Holstein-gefokte Catharina VA (Cachas – F: Manfred Von Allwörden) de chrono onder de 40 seconden. Ze kwam met haar tijd van 37.77 seconden echter 7 honderdsten van een seconde tekort om Augustsson van de troon te stoten. Ook op de 3de plaats kregen we met de Britse Anna Wilks een amazone. Zij stuurde haar BWP-gefokte Mijnheer van de Lentamel (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Filip Van Hul) naar de meet in 40.72 seconden en verzekerde zich zo ook van een podiumplaats. De laatste die het sneller wist te doen dan Vandousselaere was de Amerikaan Michael Hughes, de stalruiter van Enda Carroll van Ashford Farm. Hij kruiste met de Holstein-gefokte Extasy (Quadros – F: Leuken) de meet in 40.78 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Anthony Philippaerts met Hamilton-AL (Numero Uno – F: T. Alders), een 10de plaats voor Lieven Devos met Dawa de Greenbay Z (Diarado – F: ...), een 13de en 14de plaats voor Stijn Timmerman, dit met Miss Marple (Ugano Sitte – F: Peter Block) en Carlotta 276 (Cornet Obolensky – F: Rabanna Van Costersveld), een 15de plaats voor Thibault Philippaerts met Glassgo du Beaupre (Qody de Saint-Aubert – F: Didier Nicaise), een 16de plaats voor Constant van Paesschen met Casillas van de Helle (Casall – F: Konrad Bartjen), een 17de plaats voor Alexander Housen met Uricas V/D Kattevennen (Uriko – F: Otto Boje Schoof) en een 21ste plaats voor Loris Berrittella met Melba de Bois Et Borsu (Malito de Rêves – F: Frederic Piscitello).

 

TAGS   |   ANGELICA AUGUSTSSON   |   ANNA WILKS   |   KELLY VANDOUSSELAERE   |   SERENA CURCIO

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions