Stephex Horse Trucks

DE NEXT GENERATION MULTI POWER-APPARATEN!
Gallagher
20/02/2019 16:16
2 min
Gallagher

DE NEXT GENERATION MULTI POWER-APPARATEN!

De NIEUWE MBS-range van Gallagher kenmerkt zich door een 3-in-1 toepassing! Eén apparaat die zowel geschikt is voor lichtnet, batterij en solar. UNIEK IN DE MARKT!

“Al enige tijd kwamen er vragen vanuit onze eindgebruikers om een Multi power apparaat te ontwikkelen. Een Multi inzetbaar apparaat, geschikt voor diverse omstandigheden. In samenwerking met onze Research & Development afdeling in Nieuw Zeeland zijn wij met dit vraagstuk aan de slag gegaan, met als resultaat de Gallagher MBS Range” vertelt Vincent Staal, productmanager Gallagher Europe.

De Gallagher MBS-Range gaat verder dan de bestaande Multi Power apparaten, zoals de bestaande MB apparaten. Om deze reden wordt deze range ook wel “The Next Generation” genoemd.

Uniek BATTERIJ MANAGEMENT SYSTEEM

Alle MBS schrikdraadapparaten beschikken allen over het unieke BATTERIJ MANAGEMENT SYSTEEM. Vincent Staal legt uit “Dit systeem zorgt ervoor dat het apparaat zich automatisch aanpast aan het power niveau van de batterij. Als de energie in de batterij afneemt past de pulse zich aan zodat er zo lang mogelijk stroom staat op de afrastering”. Door het unieke BATTERIJ MANAGEMENT SYSTEEM is de gebruiker verzekert van stroom op de afrastering.

Solar kit voor zonne-energie

De zonnepaneelkit biedt een oplossing om de MBS schrikdraadapparaten om te zetten in een schrikdraadapparaat op zonne-energie. Dankzij de slim ontworpen beugel kan deze eenvoudig worden bevestigd en is daarnaast diefstal-proof!

7 Jaar garantie

Uiteraard is het 7 jaar garantietermijn ook van toepassing op de MBS Range. Want wij geloven in de kwaliteit van onze producten. Als enige merk in de markt kunnen wij daarom ook 7 jaar garantie aanbieden. In plaats van de standaard 3 jaar garantie op schrikdraadapparaten, geeft Gallagher na registratie op onze website een garantietermijn van 7 jaar.

Over Gallagher Europe

Gallagher Europe is de exclusieve distributeur van het merk Gallagher in Europa. Gallagher is wereldwijd het grootste merk in elektrische afrasteringen en biedt oplossingen die toepasbaar zijn in de paarden-, vee-, wild- en de schapenhouderij, maar ook om huisdieren binnen of buiten te houden. Gallagher staat voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Daarmee wordt maximale zekerheid, gebruikersgemak en optimale veiligheid voor alle dieren gewaarborgd. Zie: www.gallagher.eu.

In beeld

Komende evenementen

CSI5*-W Final Riyadh 16/04 - 21/04

CSI3* Oliva 16/04 - 21/04

CSI2* Chard 17/04 - 21/04

CSI2* Sentower Park 17/04 - 21/04

CSI3* Linz-Ebelsberg 17/04 - 21/04

CSI3* Wellington 17/04 - 21/04

CSI3*/CSI2* St Tropez - Grimaud 17/04 - 21/04

CSI3* Nancy 18/04 - 21/04

CSI2* Busto Arsizio 18/04 - 21/04

Laatste Haverklap