Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/02/2019 23:42 - Jumping

Thibeau Spits wint de CSI2* GP van Lier!

Wat een week voor Thibeau Spits! Nadat hij zowel donderdagavond als vrijdagavond al wist te schitteren met overwinningen in het Lierse Azelhof maakt hij het vanmiddag helemaal af met winst in de afsluitende Grote Prijs Flandria Rent! Spits, die voor deze Grote Prijs opnieuw rekende op zijn 10-jarige merrie Bellissimo Z (Bamako de Muze), wist zich samen met nog 12 anderen te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin zette hij als eerste starter direct een niet te overtreffen prestatie neer en wist hij de klok te stoppen op 34.87 seconden.

 

Niels Bruynseels en de 9-jarige Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly) waren degene die het dichtst in de buurt wisten te komen van de Spits. Maar ook zij moesten na een chronotijd van 36.22 seconden duidelijk hun meerdere erkennen in de jonge Antwerpenaar. Ook De Nederlander Maikel van der Vleuten was een van de barragisten. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Beauville Z (Bustique) en wist een finishtijd van 38.72 seconden op het scorebord te toveren.

 

Net buiten het podium strandde de Ierse ruiter Cameron Hanley. Die stuurde de 11-jarige Contolina Rb (Dobel’s Cento) naar een eindtijd van 39.45 seconden en moest zo dus vrede nemen met de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte ging opnieuw naar Nederland met Kevin Beerse en de 9-jarie Fenia (Numero Uno). Zij klokten af in 39.93 seconden en sloten zo de top van het klassement af.

 

Voor Stefan Corten en Kinshasa De Goedereede (Darco) was er nog een 17de plaats na een foutje in het basisparcours.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions