Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/02/2019 23:01 - Jumping

CSI1* Oliva: Gill Cools net naast het podium

Onze landgenote Gill Cools is er in op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva net niet in geslaagd om de 1.40m hoge finale van de Bronze Tour op haar naam te schrijven... De jonge amazone wist zich samen met nog 3 andere combinaties te plaatsen voor de barrage en zette daarin met haar 10-jarige ruin Valentino D Auge (Guarana Champeix) in 39.02 seconden ook de snelste tijd neer. Helaas kreeg ze daarbij ook een springfout te verwerken waardoor ze uiteindelijk net naast het podium strandde...

 

Daardoor was het de Française Anne Claire Gilbert die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Zij wist het met haar eveneens 10-jarige Violeta de Tourtoulou (Centino du RY) wel foutloos te houden en wist de klok daarbij te stoppen op 43.07 seconden. Met een tijd van 43.67 seconden was de 2de plaats dan weer voor de Duitse Michael Wittschier. Die kon daarvoor rekenen op de 14-jarige merrie Galaxy HS (Go On Top). Gilbert’s landgenote Melanie Lemoine Jondet was de laatste die zich wist te plaatsen voor de barrage. Zij stuurde haar 15-jarige Cornetta 17 (Cornet Obolensky) foutloos naar de meet in 43.90 seconden en werd zo dus 3de.

 

Bronze 1.20m

 

In de Bronze 1.20m rubriek wist voor ons land Vincent de Reys nog de prijzen te halen. Hij snelde in deze tabel A rechtstreeks op tijd met zijn 9-jarige ruin Catachi van de Helle (Cachas) naar een chronotijd van 70.35 seconden en viel zo net buiten de top 5 van het klassement.

 

Hier was het de Israëliër Albert Hirsch die het sterkst voor de dag kwam. Hij won de rubriek met de 15-jarige Acoradus Fz BZ (Acorado) na een tijd van 61.36 seconden en werd daarbuiten ook nog een 3de, dit met de 15-jarige Taenzerin 6 (Quidam de Rêvel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions