Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/02/2019 22:46 - Jumping

CSI2* Oliva: A. Philippaerts in de top 10!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova startte de slotdag vanmorgen op de Valencia Arena met de Gold 1.30m rubriek. De jonge Anthony Philippaerts wist daarin voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 7-jarige ruin Hamilton-AL (Numero Uno). De jongste Philippaerts-telg wist in deze tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 68.51 seconden en legde daarmee beslag op de 8ste plaats in het klassement.

 

De overwinning bleef in eigen land en daarvoor zorgde Luis Marquez Mendez. Die stuurde de 8-jarige Bella des Causses (Luccianno) naar een chronotijd van 61.68 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De Ierse amazone Sophie Dalm nam hier de 2de plaats voor haar rekening. Zij was vergezeld van de 8-jarige Bali des Cedres Verts (Diamant de Semilly) en wist de chrono te stoppen op 63.00 seconden. De Oekraïner Andre Schröder vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij had er met de 9-jarige Zitana 3 (Colestus) 63.65 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

De andere plaatsen in de top 5 van het klassement waren voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 8-jarige Germeta W (Mr. Blue) en de Zwitser Yannnick Jorand met de 14-jarige Best Of Opus Dei Z (Balou du Rouet). Zij kwamen aan de meet in respectievelijk 63.85 seconden en 64.07 seconden.

 

Naast Anthony Philippaerts was ook Damien Haelterman een van de prijswinnaars. Hij werd 11de met Fabius de Laubry (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions