Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/02/2019 22:34 - Jumping

CSIYH1* Lier: Gelin en Attoucha winnen 7j!

Onze landgenote Melanie Gelin en haar Zangersheide-gefokte merrie Attoucha Hero Z (Aganix du Seigneur Z – F: Gerry Marron & Luc Henry) hebben vanmiddag in het Azelhof in Lier nog maar eens een overwinning aan hun palmares toegevoegd! Het duo dat begin deze maand in het Limburgse Sentower Park ook nog 2 rubrieken wist te winnen waren er de beste in de finalerubriek voor de 7-jarige paarden! In een barrage waarvoor zich 12 combinaties wisten te plaatsen finishte Gelin in 36.91 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te houden.

 

Het zilver in deze finalerubriek ging naar Nederland met Maikel van der Vleuten en de AES-gefokte Elwikke (Eldorado van de Zeshoek – F: C.A.M. van den Oetelaar & E. vd Vleuten). Zij kruisten de meet in 37.98 seconden en kwamen zo ruim een seconde tekort om Gelin van de troon te stoten. Bart Anthonissen, die gisterenavond met de BWP-gefokte Mr Blue C (Mr. Blue – F: Cyriel Lanslots) nog de 3de manche van de PAVO Hengstencompetitie voor 7-jarigen wist te winnen, vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij hield het ook opnieuw foutloos en klokte af in 38.10 seconden.

 

Net naast het podium strandde de Noorse amazone Marit Haarr Skollerud, de partner van onze landgenoot Karel Cox. Zij was vergezeld van de Zangersheide-gefokte Eluna CI Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Alexander Liefsoens) en had er 38.93 seconden voor nodig om haar barragerit af te leggen. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te bemachtigen was onze landgenote Catherine van Roosbroeck. Die zat in het zadel van de BWP-gefokte Miles (Emerald van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel) en finishte in 39.32 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Philippe Le Jeune met Very High de Muze Z (Vigo D’Arsouilles – F: Joris De Brabander), een 11de plaats voor Melanie Gelin met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z – F: Gerry Marron & Luc Henry), een 13de plaats voor Bart Anthonissen met Greetje De Vinck (Ugano Sitte – F: Jan Van Hove) en een 14de plaats voor Nick Vrins met Everes v’t Hof V Eversem Z (Epleaser Van ’t Heike – F: Maes).

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions