Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/02/2019 22:14 - Jumping

CSI5* Hong Kong: Clemens grijpt naast winst

Aan de andere kant van de wereld op de Longines Masters van Hong Kong stond er op deze slotdag naast de Longines Grand Prix ook nog een 1.45m hoge speedclass op het programma. Daarin bevestigde onze landgenoot Pieter Clemens zijn goede vorm van de laatste weken met de 11-jarige ruin Caldero (Camaro M). De stalruiter van Jos Lansink wist de chrono te stoppen op 58.11 seconden en greep zo maar nipt naast de overwinning.

 

Het was de Franse veteraan Roger Yves Bost die nog roet in het eten wist te gooien. Boste stuurde zijn 12-jarige Castleforbes Talitha (Cardenio) naar een finishtijd van 57.35 seconden en wist zo de overwinning op te eisen. Ook mee op het podium stond Bost’s landgenoot Patrice Delaveau, die gisteren in de hoofdrubriek ook al 2de was. Delaveau zadelde opnieuw de 10-jarige Vestale de Mazure (Landor S) en bezette de 3de plaats na een chronotijd van 59.18 seconden.

 

De Britse ruiter Robert Smith was dan weer goed voor de 4de plaats in het klassement. Hij zat in het zadel van de 11-jarige Ilton (Dulf van den Bisschop) en had er 60.57 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. De Nederlander Gerco Schröder tenslotte mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij wist met de 11-jarige Glock’s Debalia (Numero Uno) de klok te stoppen op 60.70 seconden.

 

TAGS   |   PATRICE DELAVEAU   |   PIETER CLEMENS   |   ROGER YVES BOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions