Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/02/2019 22:02 - Jumping

CSI2* Lier: Opnieuw winst voor Anthonissen!

Onze landgenoot Bart Anthonissen lijkt een patent te hebben op de zondagochtendoverwinningen in het Lierse Azelhof! Net als vorige week tijdens de eerste week van de Indoor Springtour was hij vanmorgen in de 1.30m/1.35m rubriek de beste met zijn 9-jarige Abbylithya Z (Andiamo). In een 2 fasen rubriek, waarbij in de 2de fase een tabel C werd toegepast kruiste Anthonissen de meet in 31.28 seconden en begon zo de dag zoals hij ze gisterenavond wist te eindigen.

 

De Fransman Jerome Hurel was degene die het Anthonissen het dichtst kon bedreigen. Hij zadelde de eveneens 9-jarige Farouk e Hus Z (For Hero de Hus) en wist een chronotijd van 32.94 seconden op het scorebord te toveren. De 3de plaats was voor de Britse ruiter Sam Ward. Die klokte met de 12-jarige Thomas (Quidam de Rêvel) af in 33.29 seconden en verzekerde zich zo ook nog net van een podiumplaats.

 

De Antwerpse amazone Leonie Peeters nam net na het podium de 4de plaats voor haar rekening. Zij haalde de eindmeet in 33.51 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Quaresmas De Marchesana (Conte Della Caccia), waarmee ze ook de voorbije dagen al eens de prijzen wist te halen. De Zwitserse Evelyne Bussmann tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij stuurde haar 15-jarige Ile D’Aveline Ch (Indoctro) rond in 33.55 seconden.

 

Ook verderop in het klassement wisten nog heel wat landgenoten de prijzen te halen. Zo was er een 6de plaats voor opnieuw Leonie Peeters, ditmaal met Catho (Millar), een 9de plaats voor Thibeau Spits met Juragold Bormes (Contact Van De Heffinck), een 10de plaats voor Jan Claeys met King-Boy (Contact Van De Heffinck), een 11de plaats voor Patrik Spits met Classic Touch Dh (Casall), een 12de plaats voor Caro-Belle De Hornois met Indianapolis (Nabab de Rêve), een 13de plaats voor Marhe van Gorp met Mellifluous (Monte Bellini), een 16de plaats voor Laurine Thijs met Champagne Pia Z (Chablis I Z), een 17de plaats voor Evelyne Putters met Calinka Du Bois Des Isnes (Radco D’houtveld), een 23ste plaats voor Victor Plas met Darwin Z (Diamant de Semilly), een 26ste plaats voor Rachel Steffen met Alegria Z (Adorado) en een 27ste plaats voor opnieuw Caro-Belle De Hornois, ditmaal met Idyllis L (Andiamo).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   JEROME HUREL   |   LEONIE PEETERS   |   SAM WARD

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions