Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 16:46 - Jumping

CSI2* Lier: Luyten en Putters net niet...

Na de finalerubriek voor de 5- en 6-jarige paarden stonden er vandaag in het Azelhof in Lier nog drie CSI2* rubrieken op het programma. In de Prijs Cavalor, een 1.30m rubriek in 2 fasen kwamen de Belgische amazones Merithe Luyten en Evelyne Putters net tekort voor de overwinning. Luyten stuurde haar 13-jarige Generique Royale (C'est La Vie) naar de meet in 31.08 seconden en werd zo 2de terwijl Putters met haar eveneens 13-jarige Blossom Van De Herenbrink (Hemmingway) 3de werd na een chronotijd van 32.12 seconden.

 

Het was de Britse ruiter James Smith die het nieuwe Belgische overwinning wist te voorkomen. Smith, die ook de vorige dagen al enkele keren de prijzen wist te halen, kruiste met de 9-jarige For Ever (Carambole) de meet in 30.11 seconden en werd zo de eindlaureaat. Zijn landgenoot Christopher Smith nam net na het podium de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zat in het zadel van de 16-jarige Coriander Van ’t Vennehof (Triomphe de Muze) en wist de klok te stoppen op 32.29 seconden. De Zwitser Romain Jucker tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 12-jarige Harley De Laubry (Nonstop) 32.62 seconden voor nodig om zijn barrage af te leggen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 13de plaats voor Charline Hendrickx met Elselina (Carthino Z) en een 15de plaats voor Stephan Verschuere met Kadee Van De Blakmeers (Calvaro Z).

 

TAGS   |   EVELYNE PUTTERS   |   JAMES SMITH   |   MERITHE LUYTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions