Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 16:33 - Jumping

CSI5* Hong Kong: Philippaerts en Cox scoren

Een rustige dag op de Longines Masters in Hong Kong, waar er voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie naast de Six Bars competitie enkel een Tabel C over een hoogte van 1.50m op het programma stond. Olivier Philippaerts hoorde daarin net als gisteren opnieuw tot de prijswinnaars. Hij zadelde de 11-jarige Insolente des Dix Bonniers (Winninmood Van De Arenberg), waarmee hij gisteren in de openingsrubriek ook al 4de was. Hij wist de klok te stoppen op 64.05 seconden, maar doordat hij onderweg een springfout maakte werd deze tijd herleid naar 66.05 seconden. Karel Cox sprong met zijn 10-jarige Eto’O (Tygo) dan weer 2 balken uit de lepels. Met zijn eindtijd van 67.02 seconden was hij toch nog goed voor plaats 9 in het klassement.

 

Bovenaan het klassement stond de snelle Ier Bertram Allen. Hij wist met zijn 10-jarige Christy JNR (Indoctro) alle balken in de lepels te houden en zette daarbij in 60.67 seconden ook nog eens de snelste tijd neer. De Fransman Patrice Delaveau kwam met zijn eveneens 10-jarige Vestale de Mazure (Landor S) toch aardig in de buurt. Hij wist de klok te stoppen op 60.88 seconden, maar sprong daarbij ook nog een balk naar beneden. Dat was ook het geval voor zijn landgenoot Kevin Staut en de 13-jarige Ayade de Septon Et Hdc (Wandor Van de Mispelaere). Met hun eindtijd van 62.94 seconden waren zij dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement.

 

Ook de Italiaan Emanuele Gaudiano wist het niet foutloos te houden. Met de 12-jarige Quinn van de Heffinck (For Pleasure), waarmee hij gisteren nog de openingsrubriek won, werd hij 4de met een totaaltijd van 63.91 seconden. Met Simon Delestre tenslotte kregen we nog een 3de Fransman in de top 5 van het klassement. Ook hij kreeg met de 9-jarige Conbelleza (Conthargos) een fout wat resulteerde in een tijd van 64.83 seconden.

 

TAGS   |   ALLEN BERTRAM   |   KAREL COX   |   KEVIN STAUT   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PATRICE DELAVEAU

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions