Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 16:18 - Jumping

CSIYH1* Lier: Remco Been wint finale 5 en 6j

De Nederlandse ruiter Remco Been heeft vanmorgen in het Azelhof de finalerubriek voor de 5- en 6-jarige paarden op zijn naam geschreven! Been, die zich gisteren ook al eens wist te klasseren, kruiste in de barrage met zijn KWPN-gefokte Ikusasa SMH (VDL Glasgow Vh Merelsnest – F: Stal Seldsum) de meet in 34.55 seconden en wist zo nipt de concurrentie achter zich te houden.

 

De Duitser Pieter Menke was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Been. Hij klokte met zijn Oldenburg-gefokte Christina 16 (Christian 25 – F: Utz Menke) echter af in 34.59 seconden en kwam zo 4 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Zowel de 3de als de 4de plaats gingen naar de Britse amazone Helen Tredwell. Met de AES-gefokte Luikan (Luidam – F: Alan & Helen Tredwell) stond ze nog juist op het podium na een finishtijd van 35.11 seconden terwijl ze met de KWPN-gefokte Iowenna (Denzen van ’t Meulenhof) vrede moest nemen met de 4de plaats, dit na een chronotijd van 35.89 seconden. Na een 4de plaats gisteren was er vandaag een 5de plaats voor de Italiaanse Lucia Le Jeune Vizzini. Die stuurde haar SBS-gefokte Heartbeat PL (Gavi – F: Philippe Le Jeune) naar de meet in 36.10 seconden en sloot zo de top van het klassement af.

 

Voor ons land was er een 9de plaats voor Evert Van Mele met Elaba de Muze Z (Elvis Ter Putte – F: Van Mele), een 10de plaats voor Isabelle Hanssens met Ellabelle de Rie Z (Elvis Ter Putte – F: Equi Consult VOF), een 12de plaats voor Philippe Le Jeune met Emeraude des Hautvent (Diamant de Semilly) en een 14de plaats voor Nick Vrins met Nogana van het Peggershof (Ogano Sitte – F: Cinfra Bvba).

 

TAGS   |   HELEN TREDWELL   |   PIET MENKE   |   REMCO BEEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions