Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 16:02 - Jumping

CSI2 Vejer: Inge Carton net naast het podium

Onze landgenote Inge Carton heeft zich vanmorgen opnieuw in de prijzen weten te rijden op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la Frontera. Carton kwam in de 1.25m rubriek aan de start met haar 9-jarige Kasper van het Leliehof (Nonstop). In een rubriek rechtstreeks op tijd wist zij alle balken in de lepels te houden en strandde ze net naast een podiumplaats nadat ze een chronotijd van 65.01 seconden op het scorebord wist te zetten.

 

Winst was er in deze rubriek oor de Britse Sofia Abamovitch. Die stuurde haar 13-jarige Sacree du Rouet (Eclair Des Bois) naar een finishtijd van 58.52 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden. De Finse Susanna Rautanen nam de 2de plaats in het klassement voor haar rekening. Zij kwam binnen in 60.34 seconden en kon daarvoor dan  weer rekenen op de 15-jarige Zia Haida (Casco). De laatste die het nog sneller wist te doen dan Carton was de Britse ruiter Jay Halim. Hij kruiste met de 11-jarige Dane Z (Lord Z) de meet in 63.52 seconden en werd zo dus 3de. De 5de plaats tenslotte was voor Halim’s landgenoot Tom Reilly. Die stuurde de 10-jarige Carden Moon Beam (Baloubet du Rouet) rond in 65.69 seconden.

 

 

TAGS   |   INGE CARTON   |   JAY HALIM   |   SOFIA ABAMOVICH   |   SUSANNA RAUTANEN

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions