Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 14:25 - Jumping

CSI2* Lier: Ochtendwinst voor De Hornois!

Met het oog op de 3de manche van de PAVO Hengstencompetitie die vanavond plaatsvind verschenen de eerste ruiters vanmorgen  reeds om 07.30u in de ring in het Lierse Azelhof. In deze 1.35m rubriek rechtstreeks op tijd was het onze landgenote Caro-Belle De Hornois die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. Zij stuurde haar 11-jarige Idyllis L (Andiamo) naar een finishtijd van 64.96 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor de Brit Joe Fernyhough met de 9-jarige Calcourt Quicktime (Westpoint Quickire). Zij hadden er 65.30 seconden voor nodig om de omloop tot een goed einde te brengen en kwamen zo 34 honderdsten van een seconde tekort om De Hornois van de troon te stoten. Het brons ging dan weer naar onze Noorderburen met Sanne Ter Haar en haar 16-jarige Aldhers (Jumbo-Jet). Zij wisten het podium te vervolledigden nadat ze een chronotijd van 65.66 seconden op het scorebord wisten te zetten.

 

Net buiten het podium strandde de Fransman Jerome Hurel. Vergezeld van de 9-jarige Farouk De Hus Z (For Hero) wist hij over de eindmeet te komen in 67.44 seconden. Jos Verlooy tenslotte nam de laatste plaats in de top 5 van het klassement voor zijn rekening. Hij kruiste met de 9-jarige Kontador Vdm (Eldorado Van De Zeshoek) de meet in 68.02 seconden.

 

Verder was er nog een 10de plaats voor Evelyne Putters met Calinka Du Bois Des Isnes (Radco D’Houtveld) en een 12de plaats voor Max Sebrechts met Holiday Uno (Numero Uno).

 

TAGS   |   CARO-BELLE DE HORNOIS   |   JOE FERNYHOUGH   |   JOS VERLOOY   |   SANNE TER HAAR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions