Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
16/02/2019 08:15 - Jumping

CSI2* Lier: Thibeau Spits wint rankingproef!

Opnieuw mooie sport gisterenavond in het Lierse Azelhof! De jonge Thibeau Spits, die donderdag al een 1.40m rubriek wist te winnen, kroonde zich iets voor middernacht tot eindlaureaat van de 1.45m hoge Longines Rankingproef. In een barrage met 19 combinaties stuurde Spits zijn 10-jarige merrie Bellissimo Z (Bamako De Muze) naar een chronotijd van 37.43 seconden en wist daarmee de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen met Remco Been en zijn 12-jarige Holland Vd Bisschop (Heartbreaker). Ook Been reed een heel snelle en strakke barrage, maar kwam met zijn tijd van 37.91 seconden uiteindelijk een kleine halve seconde  tekort. De Zweedse Charlotte Hellström Wilm nam vervolgens de 3de plaats voor haar rekening. Zij wist met de 12-jarige Cillarney (Chintan) de klok te stoppen op 38.00 seconden en stond zo nog net mee op het podium.

 

De 4de plaats was terug Nederlands met Maikel van der Vleuten en zijn 9-jarige Beauville Z (Bustique). Van der Vleuten had er 38.13 seconden voor nodig om zijn barrage af te leggen en strandde daarmee net naast het podium. De Australische Edwina Tops-Alexander, die deze week afmeldde voor de Longines Masters van Hong Kong, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij finishte met de 10-jarige Veronese Teamjoy (Toulon) in 40.15 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 6de plaats voor Ann Carton-Grootjans met Kai Licha De Carmel (Prince van de Wolfsakker), een 8ste plaats voor Frédéric Vernaet met Dieu Merci Van T&L (Toulon), een 11de plaats voor Niels Bruynseels met Kadaffi Van Orti (Diamant de Semilly), een 16de plaats voor Leonie Peeters met Quareemas De Marchesana (Conte Della Caccia) en een 17de plaats voor Gilles Thomas met Ducati Van Schuttershof (Kashmir Van Schuttershof).  

 

TAGS   |   REMCO BEEN   |   THIBEAU SPITS   |   WILMA CHARLOTTE HELLSTRöM

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions