Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 22:05 - Jumping

CSI2* Vejer: Patteet en Joassin naast podium

Onze landgenoten blijven de goede prestaties opstapelen op de Sunshine Tour in het Spaanse Vejer de la  Frontera. In de 1.40m hoge Medium Class op de David Broome Arena waren het vanmiddag Gudrun Patteet en Dominique Joassin die zich naar een klassering wisten te rijden. Patteet kon daarvoor net als de voorbije 2 dagen rekenen op haar 9-jarige merrie Sea Coast Kira (Emerald Van ’t Ruytershof). In een barrage waarvoor zich 19 combinaties wisten te plaatsen en er ook effectief 14 aan de start kwamen snelde de Oost-Vlaamse naar een chronotijd van 36.59 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats. Ook Dominique Joassin, die eerder op de dag al de finalerubriek voor de 5-jarige paarden naar zijn hand wist te zetten, zorgde voor een mooie prestatie. Hij bleef in de barrage ook opnieuw foutloos en werd met de 10-jarie Cado de Greenbay (Cassini I) 5de na een chronotijd van 37.56 seconden.

 

Winst was er voor de Nieuw-Zeelandse Lisa Cubitt. Die zat in het zadel van de 10-jarige Warriors Glory (Warrior) en wist de concurrentie het nakijken te geven na een chronotijd van 35.18 seconden. De 2de plaats  was voor de in Nederland gevestigde Turk Omer Karavli. Samen met zijn Cheston de la Pomme D’Or Z (Chippendale Z) wist hij de klok te stoppen op 35.70 seconden. De laatste die het nog sneller wist te doen dan onze landgenoten was de Spanjaard Alberto Marquez Galobardes. Die stuurde de 9-jarige Aldo Du Manoir (Iowa) rond in 36.21 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions