Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 21:57 - Jumping

CSI2* Oliva: Housen, van Paesschen & Denutte

In Oliva Nova kwamen 95 combinaties aan de start in de CSI2* 1m45 Longines Ranking rubriek. In de barrage was het de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die met Errol (Luidam) in 27.69 seconden de winnende tijd wist neer te zetten. Giampiero Garofalo en Festinov (Ustinov) kwamen het dichtste in de buurt. Zij werden tweede in 28.37 seconden. Voor Michael Hughes en Jackson vd Bisschop (Flipper d’Elle) was er een derde plaat. Zij wisten de chrono te stoppen in 29.08 seconden. Julien Epaillard en Corazon de Leon (Clinton) kwamen als vierde aan de finish. Zij legden de barrage af in 29.85 seconden. Anthony Bourquard sloot de top vijf af. Hij kwam met Be Happy 38 (Berlin) aan de finish in 30.18 seconden.

 

Voor België was het Alexander Housen die het beste resultaat wist neer te zetten. Hij reed met Lorelei van het Waterschoot Z (Lord Z) een foutloze barrage in 33.35 seconden en werd zo 13de.  Constant van Paesschen en Jilbert van ’t Ruytershof (Numero Uno) haalden eveneens de barrage. Zij kregen 4 strafpunten in 31.38 seconden en plaatsten zich zo nog als 19de. Ook Hendrik Denutte kreeg 4 strafpunten in de barrage met Don Flamenco vd Kranenburg. Hun tijd van 31.97 seconden leverde nog een 21ste plaats op.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions