Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 21:43 - Jumping

CSI3* Vilamoura: Opnieuw winst voor Goffinet

Door alle tours op Spaanse bodem zouden we bijna vergeten dat in het Portugese Vilamoura ook de Atlantic Tour deze week van start gegaan is. Thierry Goffinet wist daar gisteren al een rubriek te winnen en deed dat vanmorgen nog een keertje over! In de 1.40m ochtendrubriek was hij namelijk de beste met de 10-jarige Jaleo van het Heuvelland (Scendix). Goffinet kruiste de meet in 54.95 seconden en wist zo concurrentie met veel overtuiging achter zich te laten.

 

De Portugees Antonio Matos Almeida volgde namelijk al op ruim 3.5 seconden. Hij stuurde de 10-jarige Volver de La Vigne (Diamant de Semilly) naar een tijd van 58.69 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. De 3de plaats was dan voor de Ier Ciaran Nallon. Die zadelde de 15-jarige Zaronda II (Kojak) en vervolledigde het podium na een eindtijd van 58.75 seconden.

 

De andere plaatsen in de top 5 van het klassement gingen naar Groot-Brittannië met Sammie Jo Coffin en Timothy Page. Coffin rekende op de 16-jarige Willemd de Lux (Lupicor) en werd 4de nadat hij de finish wist te kruisen in 58.79 seconden. Page werd met de 8-jarie Casanova 499 (Clarimo) dan weer 5de na een chronotijd van 60.02 seconden.

 

1.20m

 

Ook in de afsluitende 1.20m rubriek was Thierry Goffinet een van de prijswinnaars. Hij klokte met de 10-jarige Calypso de L Herse (Sherman) af in 57.67 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats.

 

De winst was voor de Britse ruiter Alfie Bradstock. Die snelde met de 8-jarige Grand Cru (Lord) naar een finishtijd van 54.28 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken. De 2de plaats ging naar de Braziliaan Jacques Jochims Fernandes. Samen met de 10-jarige Vondeenne de Blondel (Lauterbach) kwam hij over de finish in 55.60 seconden. De laatste die zich een podiumplaats wist te bemachtigen was de Française Marie Claude Segonzac. Die finishte met de 12-jarige Top Dollar l’Hacienda (Dollar du Murier) in 57.00 seconden.

 

Naast Thierry Goffinet wist ook Lies Malisart zich met 2 paarden te klasseren in deze rubriek. Zij werd 11de met Charismo C (Catoki) en 15de met Dialda (SIEC Vigaro).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions