Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 21:18 - Jumping

CSI2* Oliva: Berrittella snelt naar winst!

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva heeft ook Loris Berrittella zijn eerste overwinning te pakken! In de Bronze 1.35m rubriek was hij de beste met zijn 11-jarige Clooney van de Smis (Quick). In een tabel A rechtstreeks op tijd triomfeerde Berrittella nadat hij de klok wist te stoppen op 67.53 seconden.

 

De Fransman Banjamin Ghelfi, die gisteren ook al de prijzen wist te halen, was goed voor de 2de plaats. Hij zadelde zijn 9-jarige Kasandra AC (Numero Uno) en kruiste de eindmeet in 68.54 seconden. Brons was dan weer voor de Italiaanse Nicol Vaerini. Zij verzekerde zich van een podiumplaats nadat ze met de 17-jarige Nuvolari Della Florida (For Pleasure) over de meet kwam in 68.59 seconden.

 

Plaats 4 ging opnieuw naar Frankrijk met Rose de Balanda en haar 10-jarige Eodyminka (Odermus R). Zij hadden er 69.63 seconden voor nodig om de omloop tot een goed einde te brengen. De Duitser Michael Wittschier sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij wist met de 9-jarige Candy Day (Comme Il Faut 5) te finishen in 74.25 seconden.

 

TAGS   |   BENJAMIN GHELFI   |   LORIS BERRITTELLA   |   NICOL VAERINI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions