Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 21:07 - Jumping

CSI2* Oliva: Strubbe naast het podium...

Op de Oliva Nova Arena van de Mediterranean Equestrian Tour werd er vanmorgen gestart met de Silver 1.25m rubriek. Daarin was de West-Vlaamse Elisa Strubbe opnieuw in goede doen! Vergezeld van haar 8-jarige Lando van de Oude Molenhoeve (Numero Uno), waarmee ze gisteren ook al 6de was, klokte ze in deze speedclass af in 63.70 seconden en kwam zo net tekort voor een plaatsje op het podium.

 

Winst was er voor de Italiaanse Giulia Levi, die de 15-jarige Balougirl (Baloubet du Rouet) zadelde. Zij wist een tijd van 60.36 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie te verschalken. Zilver bleef dan weer in eigen land dankzij Luis Marquez Mendez en zijn 7-jarige Hind B (Sijbrand). Zij klokte af in 61.00 seconden. De 3de plaats was voor de Colombiaan Dayro Arroyave, die rijdt voor de stal van Tal Milstein. Die stuurde de 9-jarige hengst Faldo (Alicante) naar een finishtijd van 63.61 seconden en vervolledigde zo het podium. Net na Strubbe kwam dan weer de Ier Eon Gallagher. Die rekende op de 10-jarige merrie Elvira (Ustinov) en had er 64.30 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Verder wist ook Fabienne Daigneux-Lange opnieuw de prijzen te halen. Zij werd 6de met de 8-jarige Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert).

 

TAGS   |   DAYRO ARROYAVE   |   ELISA STRUBBE   |   GIULIA LEVI   |   LUIS MARQUEZ MENDEZ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions