Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 20:55 - Jumping

CSI5* Hong Kong: Winst voor Philippaerts!

Olivier Philippaerts heeft indruk gemaakt op deze openingsdag van de Longines Masters in Hong Kong! Nadat hij zijn concours al startte met een 4de plaats in de 1.45m openingsrubriek kroon hij zich vanavond plaatselijke tijd tot eindlaureaat van de 1.50m hoofdrubriek!

 

Philippaerts, die voor deze rubriek rekende op de 13-jarige H&M Cue Channa (Cardento VDL), plaatste zich samen met de 9 andere besten voor de tweede ronde. Daarin hield de Limburger opnieuw alle balken in de lepels en wist hij de concurrentie het nakijken te geven na een chronotijd van 34.72 seconden.

 

De 2de plaats was voor de snelle Zwitser Pius Schwizer. Die hield het met zijn 10-jarige About A Dream (Clinton) ook twee keer foutloos, maar moest met een finishtijd van 35.07 seconden genoegen nemen met de eerste ereplaats. De Italiaan Emanuele Gaudiano, die vanmorgen nog die 1.45m openingsrubriek wist te winnen, was nu goed voor de 3de plaats. Hij stuurde zijn 10-jarige Chalou (Chacco Blue) naar een finishtijd van 35.73 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

Net buiten het podium strandde de Ier Denis Lynch. Die kwam binnen in 36.28 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Chablis (Couleur Rubin). Plaats 5 tenslotte was voor de Egyptenaar Sameh El Dahan. Die kruiste met zijn 15-jarige Suma’s Zorro (Douglas) de meet in 36.53 seconden.  

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions