Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 19:38 - Jumping

CSIYH* Vejer: Wathelet blijft in de prijzen

Nadat Gregory Wathelet gisteren al goede zaken deed bij de 7-jarige paarden in de Sunshine Tour wist de Belg vandaag weer foutloos aan de meet te komen. Met Melia de Regor (Elvis Ter Putte) werd Wathelet gisteren nog tweede, vandaag moest hij tevreden zijn met een 9de plaats in 76.32 seconden. Met Kamiro D (Kashmir van ’t Schuttershof) volgde hij zichzelf op: zij werden 10de in 76.55 seconden.

 

De overwinning in deze rubriek ging naar Leonie Aitkenhead met Heart-third (Heartbeat). Zij snelden in deze Barema A rechtstreeks op tijd naar de finish in 64.27 seconden. Voor Regis Bouguennec en Costa Diam (Componist Champblanc) was er een tweede plaats in 68.74 seconden. Franciso Asis Arango Lasaosa en Arizona Day behaalden een derde plaats in 69.19 seconden. Omer Karaevli, gisteren nog goed voor de eerste en derde plaats, werd nu vierde met Mendocino (Zambesi) in 69.70 seconden. Voor Leonie Aitkenhead bleek de zege alleen niet voldoende, de Britse wel ook nog eens vijfde met Poseperous K in 72.69 seconden.

 

Behalve de 9de en 10de plaats bij de 7-jarige wist Gregory Wathelet ook opnieuw een ereplaats te behalen bij de 6-jarige paarden. Met Sceska ET de la Falize Z (Hunters Scendix) werd hij gisteren nog tweede, terwijl het duo vandaag de 6de plaats kon behalen.


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions