Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 15:29 - Jumping

CSI2* Lier: Belgen net naast het podium...

In het Azelhof in Lier werd zonet de eerst 1.40m rubriek van de dag afgewerkt. In deze Prijs Nobel, een tabel in 2 fasen, was het de Britse amazone Chloe Winchester die met de overwinning ging lopen. Winchester, die rijdt voor de stal van Karel Cox, zat in het zadel van de 13-jaringe Gentleman (Couleur Rubin) en wist een chronotijd van 26.31 seconden op het scorebord te toveren.

 

De 2de plaats ging naar Italië en daarvoor zorgde Michael Cristofoletti met de 9-jarige Arabesque (Verdi TN). Cristofoletti kruiste de meet in 27.39 seconden en kwam zo ruim een seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor de Braziliaan Caio Carvalho Filho, die vanmorgen ook in de rubriek voor de 7-jarige paarden al op het podium stond. Hij stuurde de 8-jarige Fauve DB (Gitano Van Berkenbroeck, waarmee hij in 2017 Belgisch Kampioen 6-jarige paarden werd, door de meet in 28.64 seconden en verzekerde zich opnieuw van een plekje op het podium.

 

Melanie Gelin zorgde op de 4de plaats voor de best de Belgische prestatie. Zij zadelde de 8-jarige Pepita Con Spita (Con Spirit 7) en wist de chrono te stoppen op 29.62 seconden. Marthe van Gorp tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij rekende op haar 11-jarige Diamond Star (Canturano) en finishte in 29.74 seconden.

 

Verder was de 6de plaats voor Lander De Bruyn met Lente Van ’t Nief Geel (Chopin Van Het Moleneind), de 16de plaats voor Cindy van der Straten met Urban de Rohan (Apache d'Adriers), de 18de plaats voor Jos Verlooy met Igor (Emerald Van ’t Ruytershof) en de 19de plaats voor Claire Putters met Hector (Cicero Z Van Paemel).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions