Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 13:37 - Jumping

CSIYH1* Lier: Podiumplaats voor D’Haese!

Door het drukke programma in het Azelhof kwamen vanmorgen na de 5- en 6-jarige paarden ook de 7-jarige paarden al een tweede keer in actie. Het best Belgische resultaat kwam daarin van de Dimme D’Haese met de Holstein-gefokte Eleanor 3 (Connor – F: Birgit Becker). De stalruiter van Axel Verlooy stuurde zijn schimmelmerrie in de 2de fase naar een chronotijd van 31.93 seconden en verzekerde zich zo van de 3de plaats op het podium.

 

De overwinning ging naar Duitsland en daarvoor zorgde Thomas Brandt met de Hannoveraans-gefokte Caprise 12 (Check In 2 – F: Wolfgang Beutler). Zij wisten in de 2de fase de klok te stoppen op 31.47 seconden en zo de concurrentie te verschalken. Net als gisteren was de 2de plaats voor de Braziliaan Caio Carvalho Filho met de SBS-gefokte Gray D’Albion-Db (Balou du Rouet – F: Nicole Bouilliart). Hij kruiste de meet in 31.77 seconden en moest zo dus opnieuw  tevreden zijn met de eerste ereplaats.

 

De andere plaatsen in de top 5 bleven dan weer in eigen land met op de 4de plaats Lande De Bruyn en zijn Zangersheide-gefokte Maxx de Nyze Z (Mr. Blue – F: Danny Nijs). De Bruyn, die vorige week nog de finalerubriek wist te winnen, klokte af in 32.12 seconden en wist zo nipt Melanie Gelin voor te blijven. Die vervolledigde na een chronotijd van 32.67 seconden de top 5 van het klassement met haar Zangersheide-gefokte Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z – F: Gerry Marron & Luc Henry).

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Jan Claeys met Massimo Duti (Action-Breaker – F: Stal Harrie Theeuwes NV), een 10de plaats voor Axel Vandoorne met Best Choice vd Wareslage Z (Best Man Z – F: Karen Keymeulen & Lieven Berckmoes), een 12de plaats voor Philippe Le Jeune met Very High de Muze Z (Vigo D’Arsouilles – F: Joris De Brabander) en een 13de plaats voor Catherine Van Roosbroeck met Miles (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Eric Van Giel).

 

TAGS   |   CAIO CARVALHO   |   DIMME D'HAESE   |   LANDER DE BRUYN   |   MELANIE GELIN   |   THOMAS BRANDT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions