Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 13:21 - Jumping

CSIYH1* Vejer: Joassin domineert finale 5j!

Op de Big Star Arena van de Sunshine Tour in Vejer de la Frontera stond vanmorgen de finalerubriek voor de 5-jarige paarden op het programma. Onze landgenoot Dominque Joassin kwam daarin opnieuw zeer sterk voor de dag en nam de eerste 2 plaatsen in het klassement voor zijn rekening! Winnen deed hij met de AES-gefokte In Love (Best Of Opus Dei Z – F: Dominique Joassin). In een tabel A in 2 fasen kruiste hij de meet in 22.83 seconden wat hem dus de overwinning opleverde.

 

Voor zijn 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de eveneens AES-gefokte Cache Coeur (Bet Of Opus Dei Z – F: Dominique Joassin). Ditmaal wist hij de eindmeet te bereiken in 22.93 seconden. Hij kreeg op het podium het gezelschap van de Amerikaanse Catherine Pasmore. Die zat in het zadel van de KWPN-gefokte Jack Johnny (Zambesi TN) en kruist de meet in 23.03 seconden. Net na het podium volgde dan de Spanjaard Taragh Dyer Hartnett. Samen met Hondar TS (Hackett TS – F: Castillo de Torres-Secas) snelde hij door de meet in 26.80 seconden. De laatste die zich een plaats in de top 5 van het klassement wist te veroveren was de Britse Leonie Aitkenhead. Die wist met de Zangersheide-gefokte Intense Royal Z (Inshallah de Muze – F: Kristof Wellekens) de klok te stoppen op 26.81 seconden.

 

Verder was er ook nog een 10de plaats voor Bart Claes met Jemen (Harley VDL) en een 11de plaats voor Inge Carton met Electrique van het Cauterhof Z (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Spiessens & Co BVBA).

 

TAGS   |   CATHERINE PASMORE   |   DOMINIQUE JOASSIN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions