Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 11:35 - Jumping

CSIYH1* Lier: Vernaet blijft in vorm!

T&L-ruiter Frédéric Vernaet is goed aan zijn concours gestart in het Lierse Azelhof! Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag al enkele keren de prijzen wist te halen was hij vanmorgen de beste in de Prijs Joris De Brabander, een rubriek voorbehouden voor de 5- en 6-jarige paarden. In het zadel van de BWP-gefokte Nikita Van ’t Hof Ter Doorn (Tonixe – F: Willy En Els Van Havere) kwam hij in deze tabel A rechtstreeks op tijd over de meet in 66.93 seconden en wist daarmee de concurrentie te verschalken.

 

Ook het zilver bleef in eigen land en daarvoor zorgde dan weer Evert Van Mele met de Zangersheide-gefokte Elaba de Muze Z (Elvis Ter Putte – F: Joris De Brabander). Zij hadden er 67.44 seconden voor nodig om de finish te bereiken en hadden zo iets meer dan een volle seconde voorsprong op de Brit Christopher Smith. Die werd met zijn KWPN-gefokte I (Dexter R) na zijn 2de plaats van gisteren vandaag 3de na een finishtijd van 68.45 seconden.

 

Plaats 4 was voor de Italiaanse Lucai Le Jeune Vizzini, de partner van onze landgenoot Philippe Le Jeune. Die zadelde de SBS-gefokte Heartbeat Pl (Gavi – F: Philippe Le Jeune) en wist een chronotijd van 69.54 seconden op het scorebord te zetten. De 5de plaats was net als gisteren voor de Fransman Steeve Debes, alleen kon hij vandaag rekenen op Riviere Du Clocher (Ramirado – F Benjamin Rueb). Hij haalden de eindmeet in 70.60 seconden.

 

Voor ons land was er verder nog een 8ste plaats voor Dagmar Veldeman met Nouryta De Rigo (Diamant de Semilly – F: Ulrik Goossens), een 9de plaats voor Laetitia Surin met Odyssee Des Vergers Z (Ogano Sitte – F: Cindy Van Der Straten-Ponthoz ) en een 10de plaats voor Isabelle Hanssens met Attina de Muze Z (Aktion Pur Z – F: Van Melle)

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions