Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/02/2019 09:58 - Jumping

CSI2* Lier: Wellens wint avondrubriek

In het Azelhof in Lier werd de drukke openingsdag gisterenavond afgesloten met een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie. Daarin kregen we opnieuw een Belgische overwinning dankzij Anthony Wellens en zijn 12-jarige Hope Van Het Krekelhof (Chin Chin). Wellens wist in de 2de fase een tijd van 26.49 seconden op het scorebord te zetten en zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

De andere 2 podiumplaatsen gingen naar Groot-Brittannië met op de 2de plaats James Smith en de 9-jarige For Ever (Carambole). Zij kruisten de meet in 26.95 seconden en had zo ruim een seconde voorsprong op Sam Ward  met de 12-jarige Thomas (Quidam de Rêvel). Die wist de klok te stoppen op 28.16 seconden en verzekerde zich dus zo ook van een podiumplaats.

 

De 4de plaats was voor de Nieuw-Zeelander James Paterson-Robinson, die eerder op de dag ook eens de prijzen haalde in de rubriek voor de 5- en 6-jarige paarden. Hij stuurde de 8-jarige Luxor (...) rond in 28.29 seconden en greep zo net naast een podiumplaats. T&L-ruiter Frédéric Vernaet, die in de voorgaande 1.40m proef ook al 4de was, sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 13-jarige Gin Duidam (Quidam de Rêvel) 28.37 seconden voor nodig om de finish te bereiken.

 

Verder was er nog een 9de plaats voor Marthe van Gorp met Loreen Van De Landhoek (Breemeersen Adorado) en een 16de plaats voor Stephan Verschuere met Fabregas (Zambesi TN).

 

TAGS   |   ANTHONY WELLENS   |   FREDERIC VERNAET   |   JAMES SMITH   |   SAM WARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions