Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/02/2019 12:13 - Mennen

Mennen @ Flanders Horse Expo - Gent

Leerrijke demo's, boeiende presentaties en spannende indoorsport vormt op zondag 24 februari het programma tijdens de "Dag van de Menners" op Flanders Horse Expo in Gent.

 

Op de laatste dag van FHE komen de menners in actie in de hallen van Flanders Expo waarbij de hoofdpiste in Hal 1 het decor vormt voor  het gevarieerde programma.

 

 

Programma:
 

12.00u: Huldiging van de winnaars AVEVE Best of Belgium Dressage 2018 aan de stand van AVEVE in Hal 1, iedereen welkom voor een hapje en drankje

 

14.30u: Demo en voorstelling van de winnaars VLP Traditional Horsedriving - Flanders Cup Traditie- en Elegantie Mennen in de categoriën:

  • Replica: Mario Renaer
  • Authentiek: Luc Vandenabielle
  • Presentatie: Stefaan Martens

 

15.00u: Mendemo door Boyd Exell en Tinne Bax


16.00u: Superfinale LRV/VLP Flanders Indoor Mencup: Na de wedstrijd in Peer is het eindklassement van de Flanders Indoor Mencup bekend. De drie beste menners van elke categorie worden uitgenodigd om deel te nemen aan de Superfinale tijdens Flanders Horse Expo.

Eindklassement LRV/VLP Flanders Indoor Mencup na de laatste wedstrijd in Peer.

 

18.30u: AVEVE Vierspan Battle.

Vijf vierspannen paarden en vijf vierspannen pony's strijden per team om de snelste tijden in een parcours met kegels en hindernissen dat gereden wordt volgens het FEI-Wereldbekerreglement. 

Het publiek beslist door lottrekking welke twee rijders samen één team vormen. 

Een team bestaat uit één vierspan paarden en één vierspan pony's. Iedereen rijdt het parcours tweemaal, de tijden van de vier omlopen worden per team opgeteld. 

 

Deelnemers AVEVE Vierspan Battle:


Teams pony's:

Thomas Van Dijck
Bert Van Den Bosch
Tinne Bax
Peter Van Den Ouweland
Julien Vanhoenacker

 

Teams paarden:

Dries Degrieck
Glenn Geerts
Bruno Taverniers
Edouard Simonet
Boyd Exell 

 

Presentator tijdens deze goed gevulde mennamiddag is Wim De Poorter, voorzitter VLP Commissie Mennen en lid van de KBRSF Commissie Mennen.


 

Met elk jaar ongeveer 25.000 bezoekers is Flanders Horse Expo niet meer weg te denken als klassieker voor Belgische én buitenlandse liefhebbers van de paardensport. 

 

Van 22 tot 24 februari staat Flanders Horse Expo weer voor paardenplezier in al haar facetten. Het event is het grootste paardenevenement in zijn soort in de Benelux voor wedstrijdruiters, recreatieruiters, menners, paardenliefhebbers, paardenfokkers en hippische ondernemers.

 

KLIK HIER voor een bezoek de site van Flanders Horse Expo

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions