Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 19:38 - Jumping

CSI2* Oliva: Zege voor Stijn Timmerman

Stoeterij Dorperheide heeft heel wat ijzers in het vuur in Oliva en dat resulteert in veel topresultaten. In de CSI2* Grand Prix wist ruiter Stijn Timmerman zojuist de rubriek te winnen. In deze 1m45 hoge proef kwamen 62 combinaties aan de start waarvan er 15 zich kwalificeerden voor de barrage. enkel de top vier bleef daarin nul. Timmerman en Katanga vh Dingeshof (VDL Cardento) deden het in 40.64 seconden en bleven zo voor Ben Maher en F One USA (Toulon). Zij kwamen aan de meet in 41.14 sec. Voor Tim Wilks en Knock Out van ’t Paradijs (Breemeersen Adorado) was er een derde plaats in 41.26 sec. Dayro Arroyave en Handy van HD (Tinka’s Boy) werden vierde in 41.59 sec. Marlon Modolo Zanotelli was de snelste viervoeter met VDL Edgar M (Arezzo VDL). Zij werden vijfde in 38.41 sec.

 

Ook Thibault Philippaerts (Cataleya 3) en Fabienne Daigneux-Lange (Urfee des Luthiers) plaatsen zich voor de barrage. Zij werden respectievelijk 9de en 11de.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions