Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 15:02 - Jumping

CSI5* Bordeaux: Devos 6de in ochtendrubriek!

Stephex-ruiter Daniel Deusser maakte gisterenavond in het Franse Bordeaux indruk door op spectaculaire wijze de laatste wereldbekermanche van het seizoen te winnen. Vanmorgen was de Duitser echter opnieuw op de afspraak en snelde hij naar winst in de 1.50m hoge ochtendrubriek. Vergezeld van de 9-jarige Kiana van het Herdershof (Toulon) wist hij in deze accumulator rubriek met joker alle balken in de lepels te houden en liet hij de concurrentie achter zich na een chronotijd van 46.18 seconden.

 

De Française Felicie Bertrand, die rijdt voor de stal van Geneviève Megret, legde beslag op de 2de plaats. Zij zat in het zadel van de 13-jarige Chacco Rouge (Chacco Blue) en had er 47.65 seconden voor nodig om haar omloop zonder fouten af te leggen. Het brons ging naar de Ierse ruiter Denis Lynch. Die klokte af in 48.04 seconden en kon daarvoor rekenen op de 12-jarige Pretty Little Liar (Indoctro).

 

De eerste plaats naast het podium was voor de Zwitser Pius Schwizer. Die zadelde de 13-jarige Chaquilot (Chacco Blue) en wist een finishtijd van 48.65 seconden op het scorebord te zetten. De Fransman Guillaume Foutrier tenslotte nam de 5de plaats voor zijn rekening. In het zadel van de 10-jarige Fairness Hero Z (Flipper D’Elle) kruiste hij de meet in 49.35 seconden.

 

Ook Pieter Devos wist opnieuw een sterke ronde neer te zetten. Hij hield het met de 10-jarige Julyssi van Orti (Cicero Z Van Paemel) ook foutloos en strandde net buiten de top 5 van het klassement.

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   DENIS LYNCH   |   FELICIE BERTRAND   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions