Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/10/2019 11:40 - Jumping

CSI2* Lier: Ochtendwinst voor Anthonissen!

Bart Anthonissen wist zich gisterenavond in het Sentower Park nog naar een 2de plaats in de rijden in de 2de manche van de PAVO Hengstencompetitie voor de 7-jarige paarden. Vanmorgen was hij echter al weer present in het Azelhof in Lier en dat hebben de concurrenten geweten. In de 1.30m/1.35m ochtendrubriek was hij net als donderdag tijdens de openingsrubriek de beste met zijn 9-jarige Abbylithya A (Andiamo). In een tabel A in 2 fasen klokte hij af in 26.15 seconden en mocht zo opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Lennert Hauschild met de 10-jarige Pride 16 (Pizarro). Hauschild, die de voorbije dagen ook al meermaals de prijzen wist te halen, kruiste de meet in 26.53 seconden en had zo 4 honderdsten van een seconde voorsprong op de Britse ruiter James Smith. Die vervolledigde op zijn beurt het podium met de 9-jarige For Ever (Carambole).

 

Plaats 4 bleef dan weer opnieuw in eigen land dankzij Joris Vergauwen en de 12-jarige Tresor d’Arsouilles (Taran de la Pomme). Zij hadden er 26.72 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken. Amazone Ines van den Bosch sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Zij stuurde haar 10-jarige Ecoliene (Warrant) naar een finishtijd van 27.07 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 7de plaats voor Christof Deraedt met Vegas De Launay (L’Arc De Triomphe), een 8ste plaats voor Lander De Bruyn met Lente Van ’t Nief Geel (Chopin Van Het Moleneind), een 10de plaats voor Dimme D’Haese met Surrimo (Stakkato) en een 14de plaats voor Joy Demuynck met Joy’s Dreamgirl Leeuwerikenhof (Kashmir Van Schuttershof).

 

TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   JAMES SMITH   |   LENNERT HAUSCHILD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions