Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 23:33 - Jumping

PHC Opgl.: Winst voor Guy Beyers bij de 7j!

Als laatste rubriek stond zonet in Opglabbeek de 2de manche voor de 7-jarige hengsten op het programma. Daarin was de winst voor Guy Beyers met zijn BWP-gefokte Mithras de Regor (Elvis Ter Putte – F: Familie Veldeman). Beyers, die tijdens de eerst manche in Lier ook al 3de was, reed een strakke barrage en wist uiteindelijk een tijd van 32.08 seconden op het scorebord te zetten.

 

Net als in Lier was de 2de plaats voor Bart Anthonissen met de BWP-gefokte Mr. Blue C (Mr. Blue – F: Cyriel Lanslots). Het duo kwam als voorlaatste in de ring en leek op weg naar de overwinning. Hij klokte echter af in 32.18 seconden en kwam zo 10 honderdsten van een seconde tekort op Beyers van de troon te stoten. De 3de plaats was voor Jeroen De Winter met de eveneens BWP-gefokte Mugano Van Klapscheut (Ugano Sitte – F: BVBA Mivaro). Zij kwamen als een van de eersten in de ring en hadden de toon gezet met een foutloze ronde in 33.82 seconden.

 

Foto's :
TAGS   |   BART ANTHONISSEN   |   GUY BEYERS   |   JEROEN DE WINTER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions