Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 22:45 - Jumping

PHC Opgl.: O. Van Roosbroeck wint bij de 6j!

Voor de 6-jarige hengsten moest pistebouwer Eddy Geysemans vanavond opnieuw even aan het werk. Zij sprongen in tegenstelling tot de 4- en 5-jairge hengsten wel voor een klassement en dus werd het parcours omgebouwd naar een Barema A in 2 fasen.

 

De winnaar van deze 2de manche werd Olivier Van Roosbroeck met de BWP-gefokte Narengo STB, een zoon van Bisquet Balou C uit een Vigo D’Arsouilles moeder. Van Roosbroeck kwam als een van de laatsten in de ring en stuurde het fokproduct van Sophie De Roeck naar een schitterende finishtijd van 28.21 seconden. Hij stootte daarmee Danny Van Es naar de 2de plaats. Van Es was net ervoor in de ring verschenen met de BWP-gefokte Nero Van De Moortelshoeve (Emerald Van ’t Ruytershof – F: Paul De Lange) en had de tijd weten te stoppen op 28.92 seconden. De 3de plaats was voor Jeroen Appelen met de Zangersheide-gefokte Neverland Z (Numero Uno – F: Yves Vansteenwinkel), met wie hij enkele weken geleden de 1ste manche in Lier wist te winnen. Hij kruiste de meet in 30.39 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De 4de plaats was voor de Limburgse ruiter Wim Aegten met de BWP-gefokte Newton van ’t Zorgvliet (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Jerry Braeckevelt). Hij stond met een finishtijd van 31.06 seconden een tijdje aan de leiding, maar strandde uiteindelijk dus net naast het podium. Pieter Kenis vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats. Hij zat in het zadel van de BWP-gefokte Nector Vd Bisschop (Echo Van ’t Spieveld – F: Stal den Bisschop) en finishte in 31.88 seconden.

 

TAGS   |   DANNY VAN ES   |   JEROEN APPELEN   |   OLIVIER VAN ROOSBROECK   |   PIETER KENIS   |   WIM AEGTEN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions