Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 22:25 - Jumping

CSI2* Lier: Jos Verlooy scoort opnieuw!

In het Azelhof in Lier heeft onze landgenoot Jos Verlooy zich vanmiddag opnieuw in de kijker weten te rijden! In de Prijs Altez, een 1.40m rubriek in 2 fasen waarbij in de 2de fase een Barema C werd toegepast, wist hij zich met 2 paarden naar een plaats in de top 5 van het klassement te rijden. Met de 14-jarige Romeo De Villaret (Mr. Blue) kwam hij over de meet in 29.82 seconden waardoor hij zich nog juist wist te verzekeren van een plaatsje op het podium. Met de 10-jarige Jenco DW (Clinton) viel hij dan weer net naast het podium nadat hij de klok wist te stoppen op 30.52 seconden.

 

De winnaar van de rubriek werd de Duitser Johannes Ehning. Die zat in het zadel van de 13-jarige Con Pleasure (Cornet Obolensky) en wist de concurrentie achter zich te laten na een chronotijd van 29.18 seconden. Ook de Nederlander Dennis Van Den Brink wist het nog iets sneller te doen dan Verlooy. Hij stuurde de 9-jarige Aonia Domain (Mylord Carthago) naar de meet in 29.63 seconden en nestelde zich zo op de 2de plaats. Ehning’s landgenoot Rene Dittmer sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Dittmer, die de voorbije dagen al verschillende malen het klassement wist te halen, kruiste de finishlijn in 31.24 seconden.

 

TAGS   |   DENNIS VAN DEN BRINK   |   JOHANNES EHNING   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions