Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 21:15 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Vermeir grijpt naast winst..

Het Hippisch Centrum De Peelbergen in het Nederlandse Kronenberg is deze week het decor voor de eerste editie van de Winter Masters. Gisteren en eergisteren waren er al enkele mooie prestaties van onze landgenoten en dat was ook vandaag het geval. In de Prijs Havens, een 1.40m rubriek in 2 fasen, was er een sterke prestatie van Wilm Vermeir en zijn 13-jarige Gentiane de La Pomme (Shindler de Muze). Vermeir reed een goede en strakke barrage, maar greep helaas net naast de winst na een chronotijd van 29.93 seconden.

 

Het was de Nederlander Patrick Lemmen die de prestatie van Vermeir wist te overtreffen. Hij stuurde zijn 11-jarige Ideaal (Andiamo) door de meet in 29.29 seconden en hield zo de overwinning in eigen land. Ook de 3de plaats bleef in eigen land dankzij Remco Been en de 8-jarige Gouverneur (Eldorado Van De Zeshoek). Zij hadden er 30.76 seconden voor nodig om hun 2de fase af te leggen en verzekerden zich zo ook van een podiumplaats.

 

De Braziliaan Thiago Ribas Da Costa nam de 4de plaats voor zijn rekening. Vergezeld van de 9-jarige Kinky Van ’T Heike (Epleaser Van ’T Heike) wist hij de klok te stoppen op 30.99 seconden. De Nederlander Lars Kersten sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij snelde met de 10-jarige Dora de Ness (Nabab de Rêve) door de meet in 31.15 seconden.

 

Ook Annelies Vorsselmans wist zich nog net te klasseren. Zij werd 18de met de 9-jarige Florett M (Zirocco Blue VDL).

 

TAGS   |   PATRICK LEMMEN   |   REMCO BEEN   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions