Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 20:39 - Jumping

PHC Opgl.: 32 foutlozen bij de 4-jarigen!

Na enkele weken onderbreking vond vanavond in het Sentower Park in Opglabbeek de 2de manche van de PAVO Hengstencompetitie plaats. Om 17.30u waren het de 4-jarige hengsten die er opnieuw als eerste aan mochten beginnen en pistebouwer Eddy Geysemans had voor deze 2de manche een parcours voorzien dat bestond uit 10 hindernissen en 11 sprongen. Geen al te moeilijk parcours, al vormde dubbelsprong die over de diagonaal gebouwd stond voor enkele combinaties toch wat problemen.

 

Van de 43 combinaties die aan de start verschenen wisten er 32 deze 2de manche tot een goed einde te brengen. Opvallend gegeven was dat van de hengsten Diamant de Semilly en Vigo D’Arsouilles zich maar liefst 3 nakomelingen bij de foutloze combinaties wisten te voegen. De nakomelingen van Diamant de Semilly waren Quantico S.G.H. onder Sus Dirickx, Demerald R Z onder Jeroen Appelen en Phenomene Blue VDM onder de Portugees Bernardo Mathias. Vigo d’Arsouilles viel dan weer op met Viva La Vida Z onder Kris Christiaens, Pallieter JW Van De Moerhoeve onder Bob Janssens en Piece O Cake M onder Vicky Van de Poel.

 

Klik hier voor de uitslag

  


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions