Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 18:43 - Jumping

CSI5* Bordeaux: Schoonbroodt in de prijzen!

Alle ogen zijn vanavond gericht op het Franse Bordeaux, waar de laatste manche van het huidige Wereldbekerseizoen gesprongen wordt. Voor de ruiters en amazones van de CSI5* competitie stond er vanmiddag echter ook nog een 1.45m rubriek op het programma en daarin wist onze landgenote Celine Schoonbroodt-de Azevedo zich opnieuw in de picture te rijden. In deze tabel A rechtstreeks op tijd kwam de amazone met haar 10-jarige Venus de l’Eyre (Quick Star) over de meet in 62.63 seconden en strandde zo net als donderdag bij de opwarming van de Young Sires Masters net naast het podium.

 

Die Ierse ruiters kwamen weer bijzonder sterk voor de dag met op kop Mark McAuley. Die zadelde de 10-jarige BWP-gefokte Jacintha v. Kriekenhof (Winningmood Van De Arenberg) en wist de overige deelnemers achter zich te laten na een chronotijd van 58.24 seconden. De Duitser Michael Jung nam vervolgens plaats 2 voor zijn rekening. Hij zat in het zadel van de 11-jarige fischerDaily Impressed (Cartani 4) en wist een chronotijd van 58.87 seconden op het scorebord te zetten. McAuley’s landgenoot Bertram Allen vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Vergezeld van de 11-jarige GK Casper (Canto) wist hij de finishten in 58.97 seconden. Net na Celine Schoonbroodt-de Azevedo kwam nog de Fransman Simon Delstre, die gisteren in de hoofdrubriek ook al 3de was. Hij stuurde zijn 10-jarige Filou Carlo Zimequest (Coronas) naar de finish in 62.99 seconden.

 

Ook Pieter Devos, die gisterenavond nog de hoofdrubriek wist te winnen, was opnieuw een van de prijswinnaars. Hij werd 7de met de 10-jarige Julyssi van Orti (Cicero Z Van Paemel), die enkele jaren geleden verkocht werd op Woodland’s International Sales.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions