Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 15:59 - Jumping

CSI2 Oliva: Opnieuw winst voor de Grande!

Jean-Christophe De Grande zit in de winning mood op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova! Nadat hij donderdag met Kanto Quality al de winnaar werd van de Gold 1.40m rubriek schreef hij vanmiddag met de 12-jarige Hecatlon vh Weidse Hof (Catwalk van de Helle) de Gold 1.30m rubriek op zijn naam. De Grande stopte in deze rubriek tegen de klok de tijd op 57.75 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

De Française Marie Hecart nam net als gisteren de 2de plaats voor haar rekening. Zij zat in het zadel van de 10-jarige Ravena Ls La Silla (Riscal) en greep na een chronotijd van 57.88 seconden dus opnieuw naast de overwinning. De 3de plaats was opnieuw voor onze land met Nicola Philippaerts en de 8-jarige Quincasco Van ’t Koningshof Z (Quinar Z). Philippaerts verzekerde zich van een podiumplaats nadat hij de tijd wist te stoppen op 58.56 seconden.

 

Net naast het podium strandde de Oekraïner Andre Schröder. Samen met de 9-jarige Zitana 3 (Colestus) kwam hij over de meet in 59.80 seconden. Met een finishtijd van 61.34 seconden was de 5de plaats nog voor de Italiaan Stefano Nogara. Hij kon hiervoor rekenen op de 12-jarige Date Night (Nintender).

 

Naast Nicola wist ook broer Anthony zich in deze rubriek de klasseren. Hij werd 8ste met Hamilton-AL (Numero Uno).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions