Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 15:41 - Jumping

CSIYH1* Lier: Anthonissen 5de in de finale!

In het Azelhof in Lier hebben de 5- en 6-jarige paarden er hun finalerubriek reeds opzitten! In deze Prijs De Sutter Naturally wisten zich 13 combinaties de plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop alle balken netjes in de lepels wisten te houden. Een van was onze landgenoot Bart Anthonissen, die zich de voorbij dagen al verschillende keren in de prijzen wist te rijden. Anthonissen zat in het zadel van de Zangersheide-gefokte Dreamcatcher Z (Diamant de Semilly – F: Roger Van Oproy) en wist zich nog net te verzekeren van een plaats in de top 5 van het klassement na een chronotijd van 35.49 seconden.

 

Helemaal bovenaan het klassement stond de Zweedse Nicole Persson met de Westfaals-gefokte Serafine 8 (Sandro Boy – F: Silke Sulz). Zij wist de concurrentie achter zich te laten na een finishtijd van 33.23 seconden. Na Persson kregen we dan een trio Ierse combinaties met op de 2de plaats Jackilynn Breslin met Emly (Golden Hawk). Zij wist de klok te stoppen op 33.58 seconden. Na een 5de plaats gisteren was er vandaag dan weer een 3de plaats voor Michael Roche met de Iers-gefokte Ballinalard (Balloon). Zij klokten af in 33.84 seconden en mochten zo nog net op het podium plaatsnemen. Roche was trouwens in goede doen, want hij nam ook nog de 4de plaats voor zijn rekening. Ditmaal stuurde hij de SF-gefokte Entre Nous (Kannan – F: Henriette Evain) rond in 35.41 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Jeroen Appelen met Cajou van het Hobos Z (Clinton – F: Frank Goossens), een 9de plaats voor Mathias Hazebroek met Cointreau Vd Wouwerse Velden Z (Cupido vd Hoefslag Z – F: Stal Hazebroek BVBA) en een 11de plaats voor Evelyne Van Vreckom met Nikias Ligie V.V. (I’m Special de Muze – F: Evelyne Van Vreckom).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions