Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 15:26 - Jumping

CSI2* Oliva: Daigneux-Lange wordt 2de!

Onze landgenote Fabienne Daigneux-Lange heeft zich vanmorgen opnieuw naar een topklassering weten de rijden op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva! In de Silver 1.30m rubriek, die vanmorgen plaatsvond op de Oliva Arena, werd zij 2de met haar 8-jarige Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert). In een rubriek rechtstreeks tegen de klok wist zij naar een chronotijd van 61.50 seconden te rijden en greep zo dus net naast de overwinning.

 

Het was de Zwitser Pascal Bettschen die de prestatie van Daigneux-Lange nog wist te overtreffen. Hij kruiste met de eveneens 8-jarige Loretta van het Mettenhof (Arezzo VDL) de meet in 58.91 seconden en bleef zo als enige onder de grens van de 60 seconden. Plaats 3 ging naar de Oekraïner Andre Schröder. Die was vergezeld van zijn 15-jarige Balou du Barbour (Balou du Rouet) en verzekerde zich van een podiumplaats na een finishtijd van 61.62 seconden.

 

De Italiaanse Giulia Levi nam vervolgens de 4de plaats voor rekening. Zij zadelde de ook al 15-jarige Balougirl (Baloubet du Rouet) en wist een tijd van 61.68 seconden op het scorebord te zetten. De Fransman Harold Boisset tenslotte sloot de top van het klassement af op de 5de plaats. Hij had er met de 8-jarige Blondy des Forets (Ready Boy des Forets HN) 61.75 seconden voor nodig om de finish te halen.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Loris Berrittella met Clooney van de Smis (Quick) en een 16de plaats voor Elisa Strubbe met Lando van de Oude Molenhoeve (Numero Uno).

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions