Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 15:11 - Jumping

CSI2* Lier: Mathias Hazebroek in de top 10!

De Nederlander Rob Heyligers is de dag in het Azelhof in Lier vanmorgen begonnen zoals hij hem gisterenavond beëindigd heeft: met een overwinning! In de Prijs Clip My Horse, een 1.35m rubriek voor de CSI2* competitie, was hij de beste met de 8-jarige Go Go (A Lee Spring Power). In een tabel A rechtstreeks op tijd wist hij de klok te stoppen op 63.02 seconden en zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Michael G. Duffy, die de 9-jarige Captain Maddox (Captain Clover) onder het zadel had. Hij finishte in 63.50 seconden en kwam zo dus een kleine halve seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor de Chinees Xingjia Zhang. Die stuurde de 10-jarige Dulora (Quaprice du Bois Margot), die vorig jaar te zien was onder onze landgenoot Hendrik Denutte, naar een finishtijd van 64.13 seconden en vervolledigde zo het podium.

 

De andere 2 plaatsen in de top 5 van het klassement gingen naar Groot-Brittannië met Sarah Lewis en Joanne Whitaker. Lewis kwam met de 9-jarige Kvint over de finish in 69.02 seconden terwijl Whitaker er met de 8-jarige G.Millfield Gizelle (Cicero Z Van Paemel) 69.18 seconden voor nodig had om de omloop af te leggen.

 

Net als gisteren in de rubriek voor de 7-jarige paarden wist Mathias Hazebroek voor de beste Belgische prestatie te zorgen. Hij werd 7de met de 10-jarige Gran Mamut (Toulon). Verder was er nog een 11de plaats voor Brigitte Vanhalme met de eveneens 8-jarige Gina Bella (Vingino).

 

TAGS   |   MATHIAS HAZEBROEK   |   MICHAEL G DUFFY   |   ROB HEYLIGERS   |   XINGJIA ZHANG

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions