Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 09:37 - Algemeen

Shane Sweetnam's Main Road overleden

Shane Sweetnam meldt zojuist op zijn Facebook dat zijn Grand Prix-paard, Main Road, een 11-jarige zoon van Heartbeat, plotseling is overleden. Samen namen ze momenteel deel aan het Winter Equestrian Festival in Wellington. 

Het duo sprong gisteren nog een foutloze omloop in de 1.45m rubriek en wist ook vorige week al heel wat foutloze omlopen te noteren. Vorig jaar haalde de combinatie meermaals de prijzen. Zo sprongen ze naar de derde plaats in de GCT Play-Offs in Praag en behaalden ze nog een derde plaats in de GCT van Doha begin November.

"Ik ben er kapot van om het slechte nieuws te melden dat Main Road vanavond onverwachts is overleden in zijn stal op wedstrijd. Hij was het kleine paard met een groot hart en een grotere persoonlijkheid. Hij was een vechter, een winnaar en een ster. Hij zal enorm gemist worden door iedereen, vooral door zijn geliefde grooms Seamus en Maria, ikzelf en Ali, en zijn geweldige mede-eigenaars (Mister's "moeder") Kathryn en John Gilbertson. We zijn allemaal geschokt, verdoofd en gewoon ongelooflijk verdrietig. Slaap zacht, Mister." aldus Shane Sweetnam.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions