Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 09:35 - Jumping

Drie nieuwe paarden voor Jérôme Guery

Het wordt druk in de stallen van Jérôme Guery! Vorige week gingen hij en Alexander Oancea al over tot de aankoop van Kometh von der Weretherbach (v. Didas de l’Esperance). Deze 9-jarige ruin werd in 2017 Nationaal LRV kampioen in de klasse Zwaar onder het zadel van Kissy Eerlings en sprong later al enkele internationale rubrieken onder het zadel van Jens Vandenberk.

Nu bereikt ons het nieuws dat ook Cambridge de Hus (v. Conrad de Hus) en Quel Homme de Hus (v. Quidam de Revel naar de stallen van Guery zijn verhuisd. Beide paarden komen uit de stal van Gaetan Decroix met wie ze reeds goede internationale resultaten wisten te behalen. Voor Guery en Cambridge lijkt het alvast veelbelovend. Zij behaalden twee weken geleden al een 3de plaats in het 1m40 tijdens CSIYH* Oliva. Quel Homme De Hus werd tot voor kort gereden door de Franse Alice Trehoust en sprong vorig jaar in maart al eens twee rubrieken onder het zadel van Guery. Dat leek toen veelbelovend met één tijdfout in het 1m45… Het wordt dus uitkijken naar deze nieuwe combinaties in de ring!


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions