Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2019 07:33 - Jumping

CSI2* Lier: Moeskops 5de in rankingproef!

In het Azelhof in Lier stond gisterenavond als slotrubriek de Prijs Stephex Horse Boxes op het programma. In deze 1.45m hoge Longines Rankinproef wisten zich 19 van de 60 combinaties te plaatsen voor de barrage nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden. Een van hen was Bunoit Moeskops met de 9-jarige Damore Vh Haneweehof Z (Diamant de Semilly). Zij wisten het in die barrage opnieuw foutloos te doen en verzekerden zich nog net van een plaats in de top 5 van het klassement na een chronotijd van 33.23 seconden.

 

Met Rob Heyligers en de 9-jarige Ffw88 (Azteca VDL) ging de overwinning naar Noorderburen! Hij wist in de barrage de klok stil te zetten op 31.55 seconden en liet zo het Wilhelmus door het Azelhof galmen. Vervolgens kregen we een trio Duitsers met op de 2de plaats Rene Dittmer en de 12-jarige Chesney (Indoctro). Zij kwamen aan de meet in 32.75 seconden en kwamen zo toch ruim een seconde tekort om Heyligers van de troon te stoten. Johannes Ehning nam vervolgens de 3de plaats voor zijn rekening. Hij was vergezeld van de 10-jarige C-Jay 3 (Carthago Z) en had er 32.80 seconden voor nodig om zijn barragerit af te leggen. Hannes Ahlmann tenslotte legde met de 12-jarige Nerrado (Nekton) beslag op de 4de plaats. Zij snelden dan weer door de meet in 32.85 seconden.

 

Naast Bunoit Moeskops wist ook Christof Deraedt zich nog te klasseren. Hij werd na ook een foutloze barragerond 7de met de 11-jarige Beijing Z (Bamako de Muze).

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   JOHANNES EHNING   |   RENE DITTMER   |   ROB HEYLIGERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions