Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 22:53 - Jumping

CSI3* Kronenb.: Yves Vanderhasselt wordt 6de

Op de Winter Masters in het Nederlandse Kronenberg werd de dag vanavond afgesloten met de 1.50m hoge GP-kwalificiatie. 13 van de 83 combinatie wisten de basisomloop zonder kleerscheuren door te komen en zich te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Yves Vanderhasselt met zijn 10-jarige Jeunesse (Eldorado Van De Zeshoek). Vanderhasselt wist het ook in de barrage foutloos te houden en werd knap 6de na een finishtijd van 40.43 seconden.

 

De overwinning was voor de Ierse ruiter Eoin Mcmahon, die zich ook gisteren al een keer in de top 5 van het klassement wist te rijden. Hij zat in het zadel van de 13-jarige Chacon 2 (Chacco Blue) en wist de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 37.85 seconden. Na zijn overwinning van gisterenavond was er vandaag een 2de plaats voor de Nederlander Leopold van Asten. Ditmaal rekende hij op de 12-jarige VDL Groep Miss Untouchable (Chacco Blue) en wist hij een tijd van 37.94 seconden op het scorebord te zetten. De Portugese Kampioen Rodrigo Giesteira Almeida legde beslag op de 3de plaats. Hij kwam over de meet in 38.69 seconden en kon daarvoor rekenen op de 9-jarige BWP-gekeurde hengst Kafka Vd Heffinck (Calvaro).

 

Ook de Zweed Douglas Lindelöw was een van de barragisten. Hij stuurde de 10-jarige Cheldon (Chacco Blue) rond in 39.82 seconden en werd zo 4de. Lisa Nooren tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Samen met de 13-jarige VDL Groep Sebech d’Ha (Qredo De Paulstra) stopte zij de klok op 39.92 seconden.

 

TAGS   |   EOIN MCMAHON   |   LEOPOLD VAN ASTEN   |   RODRIGO ALMEIDA   |   YVES VANDERHASSELT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions