Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 22:34 - Jumping

CSI5* Bordeaux: Devos wint hoofdrubriek!

Pieter Devos heeft zichzelf vanavond een mooi verjaardagsgeschenk cadeau gedaan! Op de internationale jumping van Bordeaux wist hij er namelijk de 1.50m hoofdrubriek op zijn naam te schrijven. Devos rekende voor deze rubriek op de 14-jarige Apart (Larino), waarmee hij in november nog de Wereldbekermanche van Stuttgart wist te winnen en vorige maand in Basel 3de was. Het duo wist in een tabel A rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 58.15 seconden en zo de concurrentie te verschalken.

 

De 2de plaats was voor de Nederlander Maikel van der Vleuten en zijn 11-jarige Dana Blue (Mr. Blue), waarmee hij enkele weken geleden in Amsterdam ook nog een 1.50m rubriek wist te winnen. Zij kruisten de meet in 58.33 seconden en kwamen zo 18 honderdsten van een seconde tekort om Devos van de troon te stoten. De 3de plaats was voor de Fransman Simon Delestre, die 14-jarige Chesall Zimequest (Casall) had gezadeld. Hij klokte af in 61.94 seconden en verzekerde zich zo nog net van een plaatsje op het podium.

 

De in Duitsland  gevestigde Zweed Henrik von Eckermann nam de 4de plaats voor zijn rekening. In het zadel van de 9-jarige First One (Numero Uno) snelde hij naar een finishtijd van 62.15 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Italiaan Michael Cristofoletti. Die finishte met de 12-jarige Belony (Balou du Rouet) in 62.81 seconden en sloot zo de top van het klassement af.  

 

TAGS   |   MAIKEL VAN DER VLEUTEN   |   PIETER DEVOS   |   SIMON DELESTRE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions