Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 20:20 - Jumping

CSIYH1* Bordeaux: Wathelet wint Young Sires!

In Bordeaux kwamen de 7 en 8-jarige hengsten gisterenavond al een eerste keer in de ring, maar de finalerubriek van de Young Sires Masters stond echter vandaag  in de vooravond op het programma. 8 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage, waaronder onze landgenoot Gregory Wathelet met 2 troeven! Wathelet trok uiteindelijk ook aan de langst eind en werd de winnaar met zijn 8-jarige paarden Faut-Il Des 7 Vallons (Comme Il Faut 5). Het duo wist de klok te stoppen op 36.26 seconden en zo de concurrentie nipt achter zich te houden.

 

De Ier Denis Lynch was degene die Wathelet het vuur aan de schenen wist te leggen. Samen met zijn 8-jarige Chateau Petrus (Cornet Obolensky) kwam hij echter aan de meet in 36.33 seconden en zo moest hij, net als gisterenavond trouwens, vrede nemen met de 2de plaats. Wathelet nam naast de overwinning ook nog de 3de plaats voor zijn rekening. Ditmaal reed hij de 8-jarige Bresil de Riverland (Canturano) naar een finishtijd van 36.73 seconden.

 

Naast Wathelet wist ook de Fransman Gwenael Garo zich met 2 paarden te plaatsen voor de barrage. Hij bleef met zowel de 8-jarige Batz du Ter (Cassini II) als met de 7-jarige Carbone du Cyan (Diamant de Semilly) opnieuw foutloos en bezette de plaatsen 4 en 5 na finishtijd van 40.92 seconden en 40.96 seconden.

 

Celine Schoonbroodt-de Azevdo, die gisterenavond nog 4de werd, kreeg met de 7-jarige Caprice d’Elle (Arko) een springfout in de basisronde en werd nog 10de.

 

TAGS   |   DENIS LYNCH   |   GREGORY WATHELET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions