Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 20:04 - Jumping

CSI2* Lier: Van Duppen snelt naar winst!

Voor aanvang van de 1.45m hoofdrubriek die op dit moment gesprongen stond er in Lier nog een 1.20m rubriek op het programma. Ook daarin kregen we een Belgische overwinning dankzij Charlottte Van Duppen en haar 9-jarige Kira – K.a (Nabab de Rêve). Van Duppen snelde in de 2de fase naar een chronotijd van 28.12 seconden en wist zo de concurrentie het nakijken te geven.

 

Op de 2de plaats kregen we met Paris Vandousselaere nog een Belgische amazone. Zij zat in het zadel van de 11-jarige Non Stop (Nintender) en wist de klok te stoppen op 28.55 seconden. De Brit Paul Bevan verbrak de Belgische dominantie even en nam de 3de plaats voor zijn rekening. Hij kwam over de meet in 28.96 seconden en kon daarvoor rekenen op de 10-jarige Winterfield (Balou du Rouet).

 

Fien De Bleser hield de 4de plaats dan weer opnieuw in eigen land. Samen met haar 10-jarige Jugendnixe Van ’T Merelsnest (Mr Blue) klokte zij af in 29.38 seconden en strandde zo dus net naast het podium. De Française Aude Duplaquet tenslotte was nog goed voor de 5de plaats. Zij stuurde haar 12-jarige Twist De Boilly (Gio Granno) naar de meet in 30.00 seconden.

 

Ook verderop in het klassement waren er nog heel wat landgenoten die zich wisten te klasseren. Zo was er een 7de plaats voor Noa Van Dam met Celoma II (Tangelo Van De Zuuthoeve), een 8ste plaats voor David Malfait met Faithless (Cardento VDL), een 9de plaats voor opnieuw Charlotte Van Duppen, ditmaal met Ever So Clever Merelnest Z (Elvis Ter Putte), een 10de plaats voor Charline Hendrickx met Elselina (Carthino Z), een 11de plaats voor Gaenne Fievez me Rubis Messipierre (Do Diese De La Vie), een 12de plaats voor Febe Reners met CarltonVd Berghoeve (Caretino) en een 14de plaats voor Matie Delree met Eis Lusette Z (Level Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions