Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 18:06 - Jumping

CSI2* Oliva: Vandousselaere 6de in LR!

In het Spaanse Oliva werd zonet de eerste Longines Rankingproef van het weekend gesprongen. Maar liefst 28 van de 60 combinaties wisten zich daarin te plaatsen voor de barrage in deze 1.45m rubriek nadat ze in de basisomloop de 0 op het scorebord wisten te houden, waaronder ook heel wat landgenoten. De beste Belgische prestatie kwam van Kelly Vandousselaere met haar 9-jarie Scato van de Molenbrug Z (Scendix). Vandousselaere wist opnieuw alle balken netjes in de lepels te houden en strandde na een finishtijd van 34.27 seconden net naast de top 5 van het klassement.

 

Net als vanmorgen was het de Fransman Harold Boisset die de overwinning wist op te eisen. Hij rekende op de 12-jarie T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) en wist de concurrentie achter zich te houden na een chronotijd van 30.98 seconden. Ook de 2de plaats ging naar Frankrijk met Bernard Briand Chevalier en zijn 11-jarige Uneven Sunheup (Air Jordan). Hij had er 32.46 seconden en kwam zo toch 1.5 seconden tekort op zijn landgenoot van de troon te stoten. Ook mee op het podium stond de Ier Niall  Talbot. Die kruiste de meet in 33.25 seconden en kon daarvoor rekenen op de 15-jarige Caracter (Carano).

 

De Brit Ben Maher, die vorige week nog aan het werk was op het Winter Equestrian Festival in Wellington, nam hier de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zadelde de 9-jarige F One Usa (Toulon) en wist de klok te stoppen op 33.81 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Italiaanse Giuilia Martinengo Marquet met de 10-jarige Elzas (Diamant de Semilly). Zij finishten in 33.90 seconden en sloten zo de top van het klassement af.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Anthony Philippaerts met Al Right du Genet (Allegreto), een 10de plaats voor Nicola Philippaerts met H&M Ikker (Ogano Sitte), een 11de plaats voor Constant van Paesschen met Verdi Treize (Diamant de Semilly), een 12de plaats voor Stijn Timmerman met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) en een 13de plaats voor Elisa Strubbe met Sois des Queats (Hermes d’Authieux).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions