Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 17:48 - Jumping

CSI2* Lier: Jos Verlooy domineert!

Onze landgenoot Jos Verlooy heeft zonet in het Azelhof in Lier de 1.40m rubriek van de CSI2* competitie volledig naar zijn hand weten te zetten. Verlooy kwam met 2 paarden aan de start en nam uiteindelijk ook de eerste 2 plaatsen in het klassement voor zijn rekening. Winnen deed hij net als gisterenavond met de 9-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z! In een tabel A in 2 fasen wist hij de met de Calvaro Z-nakomeling de klok te stoppen op 26.25 seconden. Voor zijn 2de plaats kon hij dan weer rekenen op de 10-jarige Jenco Dw (Clinton), waarmee hij gisteren trouwens ook al de prijzen wist te halen. Ditmaal kruiste hij de meet in 26.52 seconden.

 

Vincent Lambrecht zorgde op de 3de plaats voor een integraal Belgisch podium. Hij zat in het zadel van de 10-jarige Danaide Du Hoissoit (Ogano Sitte) en had er 26.59 seconden voor nodig om zijn 2de fase tot een goed einde te brengen. Op de 4de plaats kregen we met de Fransman Gregory Cottard nog zo iemand die op elk concours waar hij aan de start verschijnt wel ergens de prijzen weet te halen. Ditmaal was hij vergezeld van de 9-jarige Alameme (Armitage) en wist hij een tijd van 27.56 seconden op het scorebord te zetten. Verlooy’s stalgenoot Dimme D’Haese mocht de top van het klassement afsluiten op de 5de plaats. Hij stuurde zijn 12-jarige Comme Il Faut (Diamant de Semilly) rond in 27.59 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 13de plaats voor Steven Vermeir met Jazz Van T Kamerveld (Toulon).

 

TAGS   |   DIMME D'HAESE   |   JOS VERLOOY   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions