Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/08/2019 17:18 - Jumping

CSIYH1* Lier: Mathias Hazebroek in de top 5!

Na de 5- en 6-jarige paarden verschenen vanmiddag in het Lierse Azelhof ook de 7-jarige paarden een eerste keer in de ring. Een van hen was de BWP-gefokte Mystic C Van ’t Heyveld (Thunder Van De Zuuthoeve – F: Roger Schaerlaeken) onder thuisruiter Mathias Hazebroek. Zij wisten in deze tabel A in 2 fasen alle balken netjes in de lepels te houden en strandden op de 5de na een finishtijd van 29.90 seconden.

 

De winst was voor de snelle Luxemburger Victor Bettendorf, die ook gisteren al een keer op het podium stond. Hij zadelde de BWP-gefokte Mister Tac des Fusains (Nonstop – F: Edmond Meyers) en wist de concurrentie achter zich te laten na een chronotijd van 27.89 seconden. De ander podiumplaatsen gingen naar Duitsland met op de 2de plaats Rene Dittmer en de Oldenburg-gefokte Starinue (Stakatol – F: Gestüt Lewitz). Zij klokten af in 28.29 seconden en hadden zo ruim een seconde voorsprong op hun landgenoot Johannes Ehning. Die kwam met de Hannoveraans-gefokte Amber Valetta (Asti’s Amsterdam – F: Wilhelm Struck) over de meet in 29.58 seconden en vervolledigde zo het podium.  De laatste die het nog sneller wist te doen dan Hazebroek was de Nederlander Pieter Raijmakers Jr. Hij stuurde de Zangersheide-gefokte Olaya Z (Ogano Sitte – F: F. Van Och) rond in 29.65 seconden en nestelde zich zo op de 4de plaats.

 

TAGS   |   JOHANNES EHNING   |   MATHIAS HAZEBROEK   |   RENE DITTMER   |   VICTOR BETTENDORF

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions